1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

Bikini Start program

Évek óta csak szeretnéd felvenni álmaid bikinijét,de eddig mindig lemondtál róla? Miért is?

Mert zavar,  a megereszkedett bőr a hasadon, vagy a striák, terhességi csíkok, úszógumi, narancsbőr? Nos hiszed, vagy sem, nem kell plasztikai sebész, hogy végre magabiztosan vonulj végig idén nyáron a strandon. Épp ezért találtuk ki a Bikini-start programot, amit ebben a formában csak nálunk találsz meg. Ez a csomag minden bajra gyógyír. Megtalálsz benne mindent, amire szükséged lehet, hogy végre csodáló tekintetek kísérjenek egész nyáron.

A 2 órás program a Dermalife spa jet élménykabin fogyasztó programjával kezdődik. Amellett, hogy rengeteg kalóriát éget el, mindent tud amire bőrödnek szüksége lehet, hogy puha és rugalmas legyen, és sokáig úgy is maradjon, ráadásul igazi hamisítatlan wellness élményben lehet részed. A készülék egyesíti magában a gőz és infraszaunát, az akupresszúrás hidromasszázst, a fény és aromaterápiát.

A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma  és fényterápia, valamint a folyamatos vibrációs masszírozás adja azt az egyedi, vitalizáló, egész testet átfogó kezelést, amely növeli az oxigén bejutását a szervezetbe, serkenti a vérkeringést, ezzel méregtelenítve és salaktalanítva a szervezetet. Támogatja az anyagcserét, segít a fogyásban, fokozza a vérkeringést. Tökéletes ellenfele a narancsbőrnek.

Ez után következik a bőrradírozás, hogy feloldjuk a még megmaradt elhalt hámréteget is. Ez segít a fogyási terhességi csíkok vagy a nem túl mély hegek eltüntetésében is.(persze nem azonnal, de már egy kezelés is nagyon látványos eredményt hozhat) Aztán jöhet a már jól ismert kavitációs zsírbontás, az úszógumi ellen, ami 1 kezelésnél akár 3-5 cm kerület csökkenést is eredményezhet, majd a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, ami abban segít, hogy azonnal látványosan feszesebb legyen a bőröd, idővel pedig akár szinte „új bőrfelületet” képezzünk. És itt még nincs vége. Jön a tekercselés bőrtípusnak megfelelő, értékes hatóanyaggal,  hogy a narancsbőrt is felszámoljuk. Végül jöhet a jól bevált gépi nyirokmasszázs, amivel kitoljuk a szervezetedből mindazt a zsírt és méreganyagot amit felbontottunk. Ami a legjobb az egészben, hogy a hatás végleges! Ahol ezzel az eljárással megszüntettük, oda már biztosan nem jöhet vissza. Nos ha szeretnéd megtapasztalni, milyen hihetetlen és látványos eredményt lehet elérni egy ilyen egymásra épülő kezelés sorozattal, látogass el hozzánk.

Bikini STRAT Program

18.000.-Ft