1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

„Eperfelhő” masszázs

A szépségápolásban bőrápolóként is népszerű eper élénk színével és csábító illatával derűt és lendületet visz életünkbe.

A csodás,természetes, illatos és kényeztető eper illatú testradír,illetve az ápoló krémek és olajok varázsolják igazi élménnyé a masszázst.

Első lépés egy bőrradírozás és bőrápolás egyben. A tengeri só gyengéden eltávolítja az elhalt  hámsejteket és mélyen a pórusokba juttatja a tápláló  olajokat.

Ezután jöhet az igazi epres,testet,lelket egyaránt  kényeztető aromaolajos wellness masszázs,melyet egy természetes,bőrbarát összetevőket tartalmazó,növényi alapú argánolaj és e vitamin tartalmú masszázskrémmel,vagy olajjal végzünk,mely gyengéden ápolja és puhává a bőrt,zamatos eper illata pedig aromaterápiás hatású. Elősegíti a relaxációt. A masszázs izomlazító,vérkeringés serkentő,stresszoldó. Kitágítja a  bőr kapilláris ereit,ezzel növeli a sejteket tápláló anyagok felvételét,segít a méreganyagok eltávolításában.

A masszázs végén,egy csodás intenzív természetazonos,édes eperaromával finoman átdörzsöljük a bőröd,hogy az illat tartósan megmaradjon. Így egy igazi derűs,nyári ezerféle kísér majd egy egész napon át.

„Eperfelhő”

60 perc – 9.000.-Ft

90 perc – 13.000.-Ft