fbpx
1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

Gél lakk

ONE STEP gél lakk

A one step gél lakk tartalmazza a base + szín + top gélt is egyben.

ALKALMAZÁSA

Kézmosás, bőrfertőtlenítés és SZÁRAZ!!! manikűr után jól portalanítunk, használjunk Nail Prep folyadékot, majd felkenjük az első réteg one step gél lakkot, vékony rétegben! LED lámpában gyorsköttetünk 5-10 mp-ig, majd felfestjük a második réteg one step gél lakkot és készre köttetjük LED lámpában kb 60mp alatt. KÉSZ! 

ELŐNYE

Tartósabb, mint a hagyományos körömlakk, gyorsan kész, leoldása oldószerrel átitatott vatta és alufóliaburok alatt 5-10 perc, könnyedén eltávolítható a maradványa narancsfa pálcával, vagy a bőrfeltoló-kaparó eszköz tompábbik, feltoló fejével. Akár hetente új színt festhetünk fel.

HÁTRÁNYA

Kevésbé tartós, mint a klasszikus 3 STEP, azaz többfázisú társai. Nem olyan szép a fénye. Szolárium fénye túlkötést eredményezhet, elszínezheti a gél lakkozott körmünket.

3 STEP  gél lakk

3 lépéses,a szín alá BASE gélt, főlé fedésnek TOP gélt, vagy Fény zselét alkalmazunk.

ELTÁVOLÍTÁSA

Speciális oldószerrel, vagy reszelővel / csiszológéppel történhet. Ma már az erősített gél lakkozási technikának köszönhetően – ahol egy alap védőréteg kerül a természetes körömre, s csak a színt csiszoljuk le, majd festjük rá az újat – sokkal kíméletesebb és gyorsabb ezt a módszert választani, mint az áztatást. (hiszen a leáztatás és teljes eltávolítás után újra mattítani kell a természetes körmöt, míg a megerősített gél lakkozás esetében csupán 1 alkalommal éri buffer / finom reszelő a természetes körmöt, amikor is az első alalommal felkerül a védő alapréteg, majd a szín. Ezután csak a színt csiszoljuk, az alapréteg pedig, ahogy a neve is mutatja, megvédi a körmöket, ráadásul gyorsabban, szebben is nőnek, mivel a környezeti hatásoktól is megkíméli a védőréteg a körmeinket!