1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

Őszi-téli masszázsprogramok

Sweet november - 90 perces élmény masszázs gőz és infraszaunával

A késő őszi hidegek elől lépj be a Cascade Wellness & Beauty édes illatokkal teli melegséget árasztó hangulatába. Ebben a  holisztikus őszi masszázs programban kellemes relaxációs zene mellett a szilva gyümölcsös és a gyömbér fűszeres illatát ötvözzük kis oázisunkban, ahol a legmodernebb gépek és az ősi hagyományos technikák egyedi különleges mással össze nem hasonlítható fúziója adja meg a teljesség érzését.
Továbbra is egységnek tekintve az ember testét, lelkét és szellemét. Használva a modern világ nyújtotta eszközöket, de nem felejtve az érintés kimagasló erejét. Holisztikus programunk során a Derma Life Spa Jet élménykabin melegében az infra és gőzszauna egyidejű működésével, a vibráció és hydromasszázs, illetve az aroma és fényterápia együttes alkalmazásával fokozzuk a Svéd alapú wellness masszázs jótékony hatásait.
A szilva és a gyömbér illata betölti a teret, segít a relaxálásban, megnyugtat, ellazít, holisztikus szemlélettel segít abban, hogy teljesnek érezd magad.
A program lezárásaként egy különleges gyömbér ízű csokoládéval kedveskedünk Neked, egyenesen a Harrer Csokoládégyárból, melyet egy csésze japáncseresznye zöld tea keverékkel fogyaszthatsz el nálunk.

Ára: 18.000,- Ft.

Novemberi édes kísértés - 90 perces különleges wellness program

A késő őszi hidegek elől lépj be a Cascade Wellness & Beauty édes illatokkal teli melegséget árasztó hangulatába.
Ebben a különleges ősz végi masszázs programunkban kellemes relaxációs zene mellett a narancs gyümölcsös és a fahéj fűszeres illatának aromaterápiás hatását a Derma Life Spa Jet élménykapszulában az infra- és a gőzszauna együttes használatával tesszük teljessé. Ezt követi egy vibrációs és hydromasszázs fényterápiával kombinálva. Miután az infra- és gőzszauna illetve a vibrációs masszázs hatására izmaid kellőképpen ellazultak jöhet egy kellemes Svéd alapú wellnessmasszázs narancs-fahéjjas masszázskrémmel.
Végezetül megvendégelünk egy kellemes meleg narancs-fahéjjas teával és egy vele ízben harmonizáló csokoládéval.

Ára: 18.000,- Ft.

Wallnut Dream - 90 perces különleges téli wellness masszázs

A késő őszi hidegek elől lépj be a Cascade Wellness & Beauty édes illatokkal teli melegséget árasztó hangulatába.
bben a téli testet- lelket felmelegítő diós aromaterápiás Svéd alapú wellness masszázsunkkal csökkentjük a stresszt és növeljük a koncentrációt ebben a szürke lehangoló téli időben. Masszázsunk Svéd alapú, amely valamennyi európai masszázsfogás alapját képezi. Felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Masszázsunk az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmaszírozására irányul, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. Ezt egészítjük ki a dió vitaminban gazdag, stresszoldó és koncentráció növelő hatásával.
Végül egy csésze meleg teával kedveskedünk neked, hogy felüdülésed teljes legyen

Ára: 13.000,- Ft.