1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

Páros aromaolajos Hydro-Spa wellness masszázs

A Cascade Wellness programja randinak is kitűnő, de mindenképpen segít kitörni egy időre a szürke hétköznapokból! A kezelés egy helységben történik. Míg a pár egyik tagja kényeztető, relaxációs, aromaolajos masszázst kap  a másik a masszázságy mellett elhelyezkedő Derma Life Spa Jet élménykabinban megkezdi különleges utazását az ellazulás és harmónia világába.

A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, a víz erejének ötvözete valamint a Spa Jet multi szenzoros holisztikus rendszere az, amitől igazán különleges és felejthetetlen ez az élmény.

A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma és fényterápia adja azt az egyedi, vitalizáló, egész testet átfogó kezelést. A kabin belsejében végig kellemes, relaxációs zene szól, mely segíti a teljes ellazulást, oldja a stresszt, felmelegíti és ellazítja az izmokat. A program végeztével a zene elhalkul, a kabin és a szoba hőmérséklete kiegyenlítődik. Felnyílik a kabin ajtaja és a pár helyet cserél.