1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

Páros programok

A Cascade Wellness programja randinak is kitűnő, de mindenképpen segít kitörni egy időre a szürke hétköznapokból! Míg a pár egyik tagja kényeztető, relaxációs, aromaolajos masszázst kap szakképzett masszőrtől, a másik a Derma Life Spa Jet élménykabinban megkezdi különleges utazását az ellazulás és harmónia világába.

Páros “Trópusi álom” lávakagyló masszázs

A program során a párok egy helységben vannak. Míg a pár egyik tagja kényeztető, relaxációs, Hot-shell masszázst kap szakképzett masszőrtől, a másik a Derma Life Spa Jet élménykabinban megkezdi különleges utazását az ellazulás és harmónia világába. A program végeztével a párok cserélnek.

Légy a párod masszőre!

A program  időtartama  180 perc 
Ez a különleges  program betekintést nyújt a masszázs világába. Képzett masszőr irányítása alatt, néhány egyszerű, könnyen  elsajátítható fogással kényeztethetitek el egymást. Könnyed, vidám, játékos formában tehettek szert olyan alap szintű tudásra, amivel, otthon egy fárasztó  nap után oldhatjátok a stresszt, vagy egy romantikus estén kedveskedhedtek egymásnak. A hab a tortán, a Derma Life Spa Jet kapszula, amely  INNOVÁCIÓS DÍJ-at nyert a PÁRIZSI NEMZETKÖZI SPA KIÁLLÍTÁSON. Ennek a high-tech, ultramodern kabinnak az irányítását, most ennek a különleges  programnak a keretében, a  kezetekbe adjuk. Kolleganőnk  segítségével, elindithatjátok, kipróbálhatjátok a különböző funkciókat. Hydromasszázst, vibrációt , gőz, vagy infraszaunát, szabályozhatjátok a  hőmérsékletet, az intenzitást, felejthetetlen élményt nyújtva egymásnak. Igazi mosolygós, bulis, vidám program, ami egyben feltölt, kikapcsol és relaxál. A végén még egy személyre szóló emléklapot is kaptok, melyben egymás  tiszteletbeli masszőrévé avatunk titeket. A jó hangulat és a különleges  élmény garantált.
 
Ára: 38000.-