1066 Budapest, Dessewffy u. 13
cascadewb@gmail.com

Lávakagyló masszázs: páros „Trópusi álom”

A program során a párok egy helységben vannak. Míg a pár egyik tagja kényeztető, relaxációs, Hot-shell masszázst kap szakképzett masszőrtől, a másik a Derma Life Spa Jet élménykabinban megkezdi különleges utazását az ellazulás és harmónia világába. A program végeztével a párok cserélnek.

A Dermalife Spa Jet wellness  aromaterápiás programja különleges trópusi illatokkal tölti meg a kabin belsejét. Majd a „trópusi eső” funkció indul el,mely során bőrfiatalító összetevőket tartalmazó testpermet kényezteti a bőrt.

Majd a kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, további aroma és fényterápia adja azt az egyedi, vitalizáló, egész testet átfogó kezelést. A kabin belsejében végig kellemes, relaxációs zene szól, mely segíti a teljes ellazulást, oldja a stresszt, felmelegíti és ellazítja az izmokat. A program végeztével a zene elhalkul, a kabin és a szoba kiegyenlítődik. Ezután  kezdetét veszi egy lazító, energetizáló Hot shell masszázs. A trópusi illatfelhőt itt már a különleges krémek adják. Vanília és jázmin,kókusz és ananász. A Tápláló és egyben hidratáló masszázskrém kollagén tartalma lassítja a természetes öregedési folyamatot, szabályozza a bőr nedvességtartalmát. Fontosabb összetevők: bőrfeszesítő anyagok, kollagén, jázminolaj, selyemprotein, szójaprotein, kókuszolaj, kukoricacsíra-olaj,kakaóvaj,panthenol,E vitamin,tejsav.

A Hot shell – lávakagyló masszázs egy új, exkluzív, gyengéd, különleges masszázstechnika, mely során a kezelés a Csendes Óceáni Fülöp-szigetekről származó kagylókkal történik. A lávakő masszázshoz hasonlóan, ennél a masszázsfajtánál a hőt is segítségül hívjuk a terápia során.

Masszázs közben magunkon érezhetjük az óceán érintését, a nap melegét, beleolvadhatunk a természet csodálatos rezgésébe. A világ számos országában keresett luxus masszázs, ami a trópusokról érkezett hozzánk.  A keleti technikának és a forró lávakagylóknak köszönhetően ez a masszázs nyugtat, oldja az izomcsomókat, blokkokat, elősegíti a test ellazulását, és a nyirokkeringés fokozásával a test méregtelenítését is hatékonyabbá teszi. A kagyló különböző részeit (lapos, éles, tompa) pillanatnyi céljaink szerint használhatjuk.

Páros „Trópusi álom” lávakagyló masszázs

28.000.-Ft